Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oamenii la care se gândeşte Becali

"Am gânduri despre mai mulţi. Singurul om cu care am vorbit e Badea, dar tot ca un gând. Omul a zis că vorbim în vară. Piţurcă, Badea, Rednic, Hagi, ăştia sunt oamenii", a spus Gigi Becali.
Becali a vorbit despre calităţile fiecărui tehnician, afirmând că cel mai mult şi-ar dori ca noul antrenor al Stelei să fie Victor Piţurcă. "Piţurcă nu cere bani mulţi, el are pretenţii mari la jucători, la performanţă, cum e şi normal. Mi-a zis să nu mă iau de jucători, e ceva normal. Şi nici la echipă, că poţi să-i spui lui Piţurcă să bage un jucător? El o termină imediat şi nu mai vorbeşte cu tine, dar antrenează echipa. El poate să facă şi asta, dar oricum sunt prieten cu el şi nu mă cert cu el. Dar nu am discutat condiţiile cu el. L-am sunat azi, dar nu a răspuns. Probabil nu ştie telefonul meu nou", a mai spus el.

Becali: "Hagi e din punctul meu de vedere posibil"

Finanţatorul stelist îşi doreşte ca fostul internaţional român Gheorghe Hagi să-i propună un proiect concret dacă îşi doreşte să antreneze Steaua. "Hagi e din punctul meu de vedere posibil, că poate să se supere, să nu o ia ca pe o ofensă. Eu o să vorbesc cu el. Eu o să-i zic ce a spus Piţurcă şi să vedem dacă zice şi el asta. E posibil şi Hagi să vină, din punctul meu de vedere, poate nu vrea el, eu m-am gândit şi la asta. Dar el este capabil să aducă un proiect de cinci jucători? Piţurcă spune, «Băi, ia-mi cinci jucători, nu te interesează, nu sunt scumpi». Hagi să spună şi el aşa «Am cinci jucători, nu te interesează, nu te bagi şi câştig campionatul». Şi atunci să o ia Hagi. Dar nu să zică cinci jucători şi să vină Zaharia, Rada şi Ninu, că pe ăştia el i-a adus. Dacă mai vine iar cu din ăştia, iar dă chix. Oricum, nu mă mai cert acum cu el, dar nici nu mai pot suporta un an de experienţă", a explicat Becali.

Becali despre Ionuţ Badea: "Am înţeles că a terminat Facultatea de Matematică, că are IQ-ul ridicat"

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, e văzut de Becali ca un tehnician care pregăteşte echipe spectaculoase. "Am zis cu Badea că poate îl descopăr eu, el a făcut echipe pe unde a fost. Adică, să-l aduc la o echipă mare. Dar ar trebui să fac un contract ferm cu el. Toate echipele pe care le-a antrenat el combină frumos, joacă cu mingea pe jos, asta în primul rând. În al doilea rând, am înţeles că a terminat Facultatea de Matematică, că are IQ-ul ridicat, că e poliglot. Înseamnă că e băiat deştept. Dornic de muncă este. Asta m-a încântat. Şi până la urmă e şi vorba de bani. Că de exemplu Piţurcă te curăţă", a precizat el.

"Eu m-am gândit şi la Mircea Rednic"

Becali nu se teme că Mircea Rednic ar putea fi contestat de suporterii stelişti. "Eu m-am gândit şi la Mircea Rednic. Dar la Rednic trebuie să te gândeşti şi dacă îl acceptă suporterii. Şi aşa avem discuţiile pe care le avem. Mai vine şi Rednic... Bine, el are atuul că a fost şi la Rapid, nu numai la Dinamo, şi este profesionist. E aceeaşi situaţie ca la Andone, e dinamovist pur-sânge, dar antrenează Rapidul, oamenii vor să mănânce o pâine şi îşi fac treaba. Atunci ar putea şi Rednic veni", a menţionat Becali.
Categorie articol: 

Comentarii