Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O ziarista georgiana impuscata in brat, la Gori, a continuat sa transmita in direct

O ziarista georgiana de la un post de televiziune a fost impuscata in bratul sting in timp ce relata despre conflictul ruso-georgian, in orasul Gori, insa aceasta a continuat sa transmita in direct, relateaza publicatia Daily Mail, in editia electronica.
Tamara Urusadze a fost impuscata in bratul sting la Gori, oras-tampon dintre georgieni si rusi. Femeia in virsta de 32 de ani a continuat sa relateze, in timp ce colegii sai incercau sa se adaposteasca de focurile trupelor ruse, si a fost impuscata.
Urusadze, care transmitea pentru echivalentul BBC in Georgia, relata in direct despre un transport umanitar care urma sa ajunga in Gori, joi dupa-amiaza, in momentul in care a fost impuscata de un lunetist. Potrivit imaginilor, aceasta cade la pamint, iar cameramanul alearga la ea pentru a o ajuta. Dupa acest incident, Tamara Urusadze a transmis din nou in direct, dintr-o duba, la citiva metri de locul unde a fost impuscata si aratind la camera bratul ranit.
Ea spune telespectatorilor: "Am fost lovita de un glont. Puteti vedea zgirieturile. Cel mai probabil a fost un lunetist", a spus ea, adaugind ca a fost impuscata cu o arma usoara, deoarece rana nu este grava. "Nimeni nu este aici si nu am idee cine m-a impuscat". Ulterior, ea a fots transportata la spital.
In alte imagini sint surprinsi reporteri de la doua posturi turce care incercau sa se ascunda, in timpul focurilor trase de lunetistii rusi. Unul dintre jurnalisti a fost lovit in ochi, dar ranile nu par sa ii puna viata in pericol. "Prieteni, am fost lovit la cap", striga jurnalistul Levent Ozturk, potrivit imaginilor.
Cei patru jurnalisti sint surprinsi cum intoneaza o rugaciune musulmana. Dupa aceea au inceput sa strige in limba engleza din camionul in care se aflau: "Presa! Presa!". Potrivit sursei citate, toti jurnalistii, de la posturile de televiziune NTV si Kanal Turk, s-au intors joi in Turcia si sint in siguranta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii