Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O victorie meritata pentru ciinii rosii

Formatia FC Timisoara a pierdut, simbata, cu scorul de 0-3 (0-1), meciul sustinut pe teren propriu in fata echipei Dinamo Bucuresti, contind pentru etapa a XIV-a, si a suferit prima infringere in Liga I, dupa o serie de zece meciuri consecutive, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Golurile au fost inscrise de Brezinsky '12 - autogol, Danciulescu '52, Cisovsky '67 - autogol.
0-1: Gabriel Bostina a executat o lovitura libera de pe partea dreapta, iar Brezinsky a deviat, cu capul, in proprie poarta.
0-2: Danciulescu a primit o pasa in interiorul careului timisorean, a preluat si a sutat in dreapta portarului Pantilimon, la coltul lung, balonul atingind bara inainte de a intra in plasa.
0-3: Andrei Cristea a preluat in marginea careului de 16 metri, a pivotat si a sutat la coltul lung, pe directia lui Tatarusanu, dar Cisovsky a deviat balonul, care a intrat in plasa, la coltul scurt.
Observatorii partidei au fost delegati Viorel Duru si Cornel Sorescu.
Suporterii formatiei Dinamo au afisat doua banere cu mesajul "Zambon e beton" si "Numai umblati cu cioara vopsita", iar galeria echipei FC Timisoara a raspuns cu mesajele: "Torje, Iuda din Banat", "Cind FRF ne fura, Dinamo e lider de conjunctura", "Militia vs Armata, unicul derbi al comunismului", "Fular - 15 lei, Tricou - 20 lei, pentru restu exista Vasile Turcu".

"Eram foarte suparat daca luam gol dupa eliminarea celor doi jucatori", a declarat Rednic

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, la finalul meciului ca ar fi fost foarte suparat daca echipa sa ar fi primit gol dupa eliminarea jucatorilor Gabriel Bostina si Adrian Ropotan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"A fost un meci bun, cu o echipa buna, care nu a mai pierdut de mult timp. Am dominat jocul, ne-am creat ocazii, puteam sa marcam si mai mult. Am pregatit foarte bine acest joc. A venit timpul sa facem si noi spectacol. Este o victorie meritata, daca tinem cont ca am pierdut doi oameni. Timisoara este o echipa careia i s-au luat pe nedrept sase puncte. Noi am dominat mijlocul terenului, asta ne-a deschis jocul. E drept ca am luat si cartonase aiurea, a fost pe fond de oboseala. Exista un Regulament de Ordine Interioara care prevede c' atunci cind iei cartonase meritat platesti. Eram foarte suparat daca luam gol dupa eliminarea celor doi jucatori", a spus Rednic.

"Dinamo a fost peste noi la toate punctele", a spus presedintele FC Timisoara

Presedintele CA al clubului FC Timisoara, Marian Iancu, a recunoscut ca oaspetii au cistigat pe merit acest joc.
"O victorie meritata pentru Dinamo. Noi sintem pe o panta descendenta din toate punctele de vedere, neispiraratia antrenorului, a jucatorilor. A contat si ghinionul, dar clar ei au fost peste noi. sintem neispirati de la antrenor la jucatori si astazi am folosit unii jucatori care abia au revenit dupa accidentari, Brezinsky si Borbely sint pariurile lui Dusan Uhrin. Urmeaza un meci in deplasare in care sper sa fie mai inspirat. Dinamo este pe un curs ascendent, si de astazi poate fi considerata una din candidatele serioase la cistigarea titlului. Nu sint suparat pe antrenorul Dusan Uhrin dar am zis ca a fost neinspirat. Problema cu Brezinsky si Borbely a fost ca ei vin dupa operatii la genunchi. Este foarte greu cu Dinamo cind iti dai doua autogoluri. Totusi am ratat si foarte mult azi, parca totul a fost impotriva noastra", a precizat Iancu la emisiunea Fanatik Show de la Telesport.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii