Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"O victorie cu Urziceni ne-ar putea duce în vârful clasamentului"

Tehnicianul s-a declarat trist că partida se va juca cu porţile închise şi a sublinit că nu va fi un duel al antrenorilor. "Nu va fi un meci între Cristiano Bergodi şi Dan Petrescu, va fi un meci între două echipe bune. Noi avem un grup de jucători care creşte, în timp ce Urziceni nu e în cel mai bun moment al său, dar joacă bine şi primeşte gol greu. Dan Petrescu nu e un antrenor greu de descifrat, nici jocul Unirii Urziceni. La fel este şi în cazul nostru. Au schimbat sistemul de joc şi acum e normal să apară unele probleme", a comentat antrenorul italian.

Referitor la echipa sa, tehnicianul a fost de părere că în acest moment atacul a devenit atuul Stelei. "Compartimentul ofensiv mă mulţumeşte cel mai mult, pentru că a dat cel mai bun randament, dar aşteptăm să revină Toja şi Bicfalvi. Cu modestie spun că putem juca şi mai bine. Sunt mulţumit de lotul actual şi sper să prelungim perioada de invincibilitate. E frumos pentru un antrenor aflat la început să aibă meciuri fără înfrângeri şi sper să prelungim perioada de invincibilitate", a spus Bergodi, care evită să declare dacă Steaua va câştiga sau nu titlul. "La finalul turului voi putea spune dacă Steaua are şanse să se bată la titlu sau nu", a replicat italianul.

Tehnicianul din Ghencea a anunţat că Bogdan Stancu şi-a revenit şi va juca, în timp ce căpitanul Ghionea are şanse mici să evolueze şi a mărturisit că nu îl interesează dacă fostul stelist Semedo va evolua sau nu la Unirea Urziceni în acest meci. Tot referitor la Ghionea, antrenorul a spus că are confirmarea preşedintelui Argăseală că nu există nicio ofertă pentru căpitanul roş-albaştrilor.

Altfel, antrenorul stelist s-a declarat nemulţumit să Tininho, care este şi acum restant cu pregătirea fizică. "Tininho nu a ajuns încă la forma fizică maximă. Nu sunt dezamăgit de calităţile sale tehnice, dar întârzie cu pregătirea fizică", a spus Bergodi, care, în schimb, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Tănase. "Mi-a lăsat o impresie foarte plăcută. E un jucător bun, va fi foarte important pentru noi. Este talentat, tânăr, joacă la echipa naţională. În acelaşi timp am încredere şi în Grzelak şi Ochiroşii, încet, încet va trebui să ne bazăm şi pe ei", a comentat antrenorul roş-albaştrilor.

Bergodi va decide vineri dacă va trimite jucători la Steaua II şi a avertizat că nu va trebui să devină un obicei întărirea echipei secunde cu fotbalişti de la prima formaţie. "Primul nostru obiectiv e să întărim Steaua, nu Steaua II. La Steaua II sunt jucători buni, mi-au plăcut doi, trei în afară de Rusu şi Filip, dar din punct de vedere fizic ei au încă ritmul de la juniori", a spus Bergodi, care i-a transmis un mesaj voalat lui Becali, referitor la cererea de a introduce cât mai multor tineri în prima echipă: "Nu se poate numai cu tineri la echipă. Am făcut deja multe la acest capitol. Sper să se înţeleagă acest mesaj!", a spus Bergodi, care va fi prezent sâmbătă la meciul echipei Steaua II.

Partida Steaua-Unirea Urziceni, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:45, pe stadionul din Ghencea. Meciul se va juca cu porţie închise, din cauza suspendării primite de roş-albaştrii după meciul din etapa trecută, cu CFR Cluj.
Categorie articol: 

Comentarii