Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O victorie chinuita

Romania: 1. Lobont - 2. Contra, 6. Radoi (14. Ghionea '18), 15. Goian, 24. Nesu - 8. Codrea - 11. Cocis, 10. Aliuta (17. Moti '68), 26. Lazar, 7. Fl. Costea - 18. M. Niculae (9. Bratu '89). Antrenor: Victor Piturca.
Insulele Feroe: 1. Mikkelsen - 2. Dam Jacobsen (14. Lokin '80), 3. Davidsen, 4. Danielsen, 15. Egil Bo - 8. Thomassen, 9. Borg, 10. Christian Jacobsen, 11. Samuelsen - 5. Jon Roi Jacobsen, 12. Flotum (17. Olsen '76). Antrenor: Jogvan Martin Olsen.
Cartonase galbene: Thomasen '25, C. Jacobsen '57, Davidsen '85 / Costea '73
Cartonas rosu: Ghionea '49

Reprezentativa Romaniei a inregistrat prima victorie in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din 2010, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0) selectionata Insulelor Feroe, in al doilea meci din grupa a saptea a preliminariilor.
Echipa Romaniei a ramas in inferioritate numerica in minutul 49, cind Sorin Ghionea a fost eliminat dupa ce a lovit cu cotul un adversar.
Zece minute mai tirziu, in minutul 59, Romania a preluat conducerea pe tabela de marcaj prin Razvan Cocis, care a sutat din intoarcere, dupa o pasa de la Aliuta.
Meciul a fost arbitrat de o brigada din Croatia, condusa de Marijo Strahonja, ajutat la cele doua linii de Zeljko Grgec si Igor Krmar. Arbitru de rezerva a fost Ante Vucemilovici - Simunovici jr., iar observatori bulgarul Mihail Kassabov si estonianul Uno Tutk.
Fundasul Mirel Radoi a parasit terenul in minutul 18, accidentat, fiind inlocuit cu Ghionea, care ulterior a fost eliminat.
In minutul 76, un suporter roman a intrat pe teren, unde a lasat un banner, dupa care a fost scos de pe gazon de fortele de ordine.
In primul meci din aceasta campanie de calificare, disputat simbata, Romania a fost invinsa, cu scorul de 3-0, de Lituania.
Echipa antrenata de Victor Piturca va intilni in etapa urmatoare a preliminariilor, la Constanta, in data de 11 octombrie, nationala Frantei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii