Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O victorie şi o înfrângere pentru handbalistele de la LPS Brăila

La sfârşitul săptămânii trecute echipele de handbal fete de la LPS Brăila au avut de disputat meciuri în compania formaţiilor gălăţene. La Brăila, handbalistele junioare II pregătite de Eugen Jelesneac au câştigat cu 31-23 în faţa celor de la Danubius, iar duminică, junioarele III brăilene, aflate la primul lor campionat, au pierdut la Art Galaţi cu 20-12.
Disputa de la Brăila a fost echilibrată doar în primele 12 minute, formaţia antrenată de Eugen Jelesneac a controlat apoi jocul şi s-a detaşat la 11-7 în minutul 22, dar la pauză a avut doar două goluri avans, 12-10. În repriza a doua, echipa gazdă cu Nicoleta Popa, Alexandra Oprea şi Iasmina Ichim, cu un mare apetit de gol, s-a detaşat la 25-16 în minutul 37 şi partida era jucată. Brăilencele s-au impus în final cu 31-23. LPS Brăila ocupă locul al doilea în grupa B.
Pentru LPS Brăila au marcat Popa 9 goluri, Oprea 8, Ichim 5, Coteţ 3, Gaşpar 2, Bunea 2, Nica 2.
Duminică, la Galaţi, echipa de junioare III de la LPS Brăila, cu jucătoare aflate la prima experienţă de acest gen, a pierdut disputa cu Art. Meciul a fost controlat de echipa gazdă, iar diferenţa de scor, la pauză, a fost de patru goluri în favoarea gălăţencelor, 9-5. Formaţia gălăţeană şi-a mărit avantajul în partea a doua şi s-a impus în final cu 20-12. LPS Brăila se află pe locul al patrulea, iar duminică, de la ora 12.00, va evolua pe teren propriu în compania echipei United Galaţi. La junioare III brăilencele se află pe locul al patrulea, cu 4 puncte, atâtea cât are şi ocupanta poziţiei a treia din grupa C, Danubius Galaţi.
Pentru LPS Brăila au marcat Gaşpar 5 goluri, Popa 3, Bunea 1, Cazan 1, Sava 1, Coteţ 1.

 
Categorie articol: 

Comentarii