Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O verificare utilă pentru meciul din Cupa României

Partida amicală de la Rm. Sărat s-a desfăşurat sâmbăta trecută pe durata a două reprize maraton, prima de 60 de minute, s-a încheiat la egalitate, 1-1, cea de a doua, în care Fortino a introdus în joc restul lotului deplasat, a fost câştigată de gazde cu 1-0.

Practic, prima parte a amicalului dintre formaţia gazdă, în componenţa căreia au evoluat jucători cu experienţa eşaloanelor al doilea şi al treilea şi echipa patronată de Fănel Băluţă a fost una echilibrată. Fortino a marcat prin Ionel Gatiu, după o pasă foarte bună a lui Ştefan Toni şi a mai irosit alte două mari situaţii de gol prin Toni şi Sorin Butiseacă.

Până la pauză, profitând de una dintre puţinele gafe comise de apărătorii lui Fortino gazdele au marcat astfel că după 60 de minute tabela consemna un scor de egalitate, 1-1.

În partea secundă, Viorel Ciucaşu a lăsat o parte dintre titulari să se odihnească şi a trimis în teren toţi jucătorii deplasaţi pentru acest meci.

Fortino a mai avut în două rânduri şansa de a intra în avantaj, însă Mâţă şi Butiseacă nu au ales soluţiile cele mai bune la finalizare. CSM Rm. Sărat a fost ceva mai insistentă pe finalul partidei şi a reuşit să marcheze golul victoriei.

"Cu titularii am jucat de la egal la egal cu o formaţie care are o experienţă competiţională net superioară nouă, după pauză s-a văzut o uşoară desincronizare în sistemul nostru defensiv de care gazdele au profitat. Sunt mulţumit şi consider că am făcut o verificare folositoare în vederea meciului din Cupa României pe care îl vom susţine miercuri, la Ianca, în compania echipei Partizanul Merei", a declarat Fănel Băluţă, preşedintele clubului Fortino.

Fortino: Durbacă (Drăgan, Dimache) - Constantin (Zăgan), Mladin, Stănciulescu, Stanciu - Toni (Ciubotariu), Bratosin, Irimia (Mâţă), I. Gatiu - S. Butiseacă (C. Gatiu), Iliescu (Vâlcu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii