Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tornada a provocat moartea a doua persoane la Hamburg

O tornada s-a produs, luni, la Hamburg, din nordul Germaniei, unde vintul puternic a smus acoperisurile caselor, a distrus masini si a provocat moartea a doua persoane, au anuntat autoritatile germane, citate de Reuters.
Fenomenul este neobisnuit pentru aceasta regiune.
Cartierul sudic Harburg a fost cel mai afectat de furtuna, care a rasturnat trei macarele de pe un santier, provocind moartea a doi operatori, in timp ce alte doua persoane au fost ranite, a declarat purtatorul de cuvint al politiei.
Tornada a rasturnat citeva masini si camioane si a smuls in intregime acoperisul unei cladiri, potrivit serviciilor locale de pompieri. Pagubele produse la stilpii de inalta tensiune au determinat intreruperea alimentarii cu energie intr-o zona a orasului, unde se afla si un spital.
Furtuna violenta a perturbat traficul rutier si feroviar din zona, iar politia afirma ca este prea devreme pentru a estima valoarea pagubelor.
In iunie 2004, doua sate din estul Germaniei au fost puternic afectate de o tornada care a provocat pagube considerabile, distrugind case si determinind intreruperea alimentarii cu energie electrica.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii