Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O tonă și jumătate de materiale pirotehnice găsite la Brăila, într-un depozit din zona Piața Traian

* ieri, polițiștii au efectuat percheziții în municipiu și au făcut o captură record de petarde și alte obiecte periculoase * un brăilean de 47 de ani avea într-un depozit cantitatea de 1.500 kg de materiale pirotehnice * acestea au fost confiscate, deținătorul fiind cercetat penal

 

 

Sărbătorile bat la ușă, astfel că poliţiştii sunt pe urmele indivizilor care dețin și folosesc în mod ilegal materiale pirotehnice. La data de 4 decembrie, polițiștii au făcut o captură record de 1.500 kg de materiale pirotehnice. Acestea au fost găsite într-un depozit din zona Piața Traian din municipiu. Într-un material anterior, jurnaliștii au atras atenția cu privire la faptul că petardele tot pocnesc în Centrul Vechi, chiar în apropiere de sediul Poliției Brăila. Se pare că polițiștii aveau zona în atenție.

Astfel, în dimineaţa zilei de miercuri, 4 decembrie, polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o percheziţie la un depozit de pe raza municipiului, închiriat de către un bărbat de 47 de ani, din Brăila. Cu ocazia desfăşurării activităţii, poliţiştii au descoperit cantitatea de 1.500 kg de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile F1 - F3. Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de 80.000 de lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operaţiuni fără drept cu materiale pirotehnice.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii