Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O scrisoare-capcana a explodat la Londra, ranind o femeie

O scrisoare-capcana a explodat, luni, intr-un oficiu postal londonez, ranind o femeie, a anuntat politia britanica, citata de Reuters.
Politia a precizat ca perimetrul de pe Bulevardul Victoria, din centrul capitalei, a fost securizat dupa ce autoritatile au primit o serie de sesizari cu privire la un pachet suspect.
"O angajata a fost transportata la spital. A avut loc o explozie, iar ea a fost spitalizata dupa aceasta", a declarat un purtator de cuvint al Scotland Yard. "Femeia a suferit rani la mina si pe corp", a adaugat el.
"Echipele noastre au acordat ingrijire unei paciente care a suferit rani minore si au transportat-o la spital", a confirmat un purtator de cuvint al serviciului de ambulanta din Londra.
"Pompierii au instituit o zona de securitate pe o raza de 50 de metri, iar noi sintem in stare de alerta", a precizat un oficial al brigazii de pompieri.
Unitatea pentru Contraterorism din cadrul politiei a efectuat o serie de cercetari, insa nu a stabilit deocamdata daca motivul este de natura "terorista sau infractionala", a declarat o sursa din cadrul politiei. Patrule ale fortelor de ordine, insotite de ciini special antrenati, au fost trimise pe strazile din imprejurimi, ceea ce a generat dificultati in derularea traficului rutier.
O purtatoare de cuvint a politiei a precizat ca un pachet de mici dimensiuni sau o scrisoare a explodat in oficiul situat in apropiere de sediul central al Scotland Yard, pe strada aglomerata care leaga statia Victoria de sediul Parlamentului.
O sursa din cadrul politiei a declarat: "Problema-cheie este sa descoperim cine era destinatarul scrisorii sau al pachetului".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii