Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O săptămână până la Metalhead Meeting Festival 2018

• ediţia a şaptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 şi 7 iulie la Arenele Romane din Bucureşti • pe scenă vor urca Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Skeletonwitch, Sonata Arctica, Dirty Shirt şi mulţi alţii • organizatorii au anunţat regulile de acces

 

Veste bună pentru amatorii genurilor rock şi metal din România - cea de-a şaptea ediţie a Festivalului Metalhead Meeting se apropie cu viteză. Evenimentul va avea loc pe 6 şi 7 iulie la Arenele Romane din Bucureşti, iar cu această ocazie, pe scenă vor urca: Children Of Bodom, Carach Angren, Kataklysm, Soulfly, Epica, Skeletonwitch, Sonata Arctica, Dirty Shirt şi mulţi alţii. Organizatorii au emis, recent, un comunicat de presă în care au prezentat preţul biletelor şi regulile de acces.

Astfel, intrarea în incinta Arenelor Romane se face prin parc (intrarea de jos) începând cu ora 15:00 în ambele zile ale festivalului, iar concertele încep de la 15:30. După deschiderea porţilor, publicul este aşteptat la orice oră pentru a-şi vedea trupele favorite. Festivalul are loc în aer liber.

“Este interzis accesul cu: sticle, conserve; mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); umbrele (vă rugăm în caz că se anunţă ploaie organizatorii recomandă ca publicul să vină cu pelerine); aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil); aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale; animale de companie; persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului! La intrarea de la Arenele Romane toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate. Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Arenele Romane va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie”, se arată în cadrul comunicatului emis de organizatori.

 

Lineup-ul final şi programul pe zile la festival

Programul pe zile la Metalhead Meeting Festival 2018 este următorul: Vineri (6 iulie) - Open Doors la ora 15:00; Siska - 15:30 - 16:00; Phenomy - 16:20 - 16:50; The Colony - 17:10 - 17:40; InSammer - 18:10 - 18:55; Dirty Shirt - 19:20 - 20:20; Sonata Arctica - 20:50 - 22:05; Children of Bodom - 22:35 - 23:50; Animae Silentes - 00:20 - 00:50. Sâmbătă (7 iulie) - Open Doors la ora 15:00; Blood Oath - 15:30 - 16:00; Rhemorha - 16:20 - 16:50; Skeletonwitch - 17:10 - 17:40; Carach Angren - 18:10 - 18:55; Kataklysm - 19:20 - 20:20; Epica - 20:50 - 22:05; Soulfly - 22:35 - 23:50; Psycorepaths - 00:20 - 00:50.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă. Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal. Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid. Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie, deoarece zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici. Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet (abonament) valid pentru care se primeşte o brăţară. Organizatorii recomandă păstrarea brăţărilor la mână pe toată durata festivalului. În cazul în care acestea se pierd sau se rup, trebuie cumparat alt bilet! Biletele de o zi nu primesc braţară, air persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

Pe toată durata festivalului va fi prezent un stand de merch care va avea la vânzare tricourile oficiale METALHEAD şi Metalhead Meeting Festival. Trupele participante la festival vor avea şi ele produse la vânzare.

 

Biletele şi abonamentele disponibile la mai multe categorii

Organizatorii le recomandă celor interesaţi de festival să nu uite de oferta Wolf Pack pentru grupuri, unde la minim 5 abonamente cumpărate există un discount de 20%. Abonamentele de două zile se găsesc online pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plată SelfPay din toată ţara.

Trebuie reţinut că abonamentele de două zile costa 229 de lei până pe 5 iulie şi 250 de lei la intrare. La ediţia din 2018 nu există Golden Circle! S-au pus în vânzare şi bilete de o zi la preţul de 129 lei până pe 5 iulie. La intrare biletele de o zi vor costa 150 lei.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi!

Arenele Romane au adresa Strada Cuţitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, Bucureşti.

Cei care vor să afle mai multe detalii despre eveniment pot accesa următoarele link-uri:

www.metalheadmeeting.com

www.facebook.com/MetalheadMeeting

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii