Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O româncă face senzaţie în muzică

Alexandra Stan este mai tare decât Rihanna sau David Guetta în topurile din Marea Britanie, Franţa şi Spania şi a înnebunit cluburile din Europa cu "Mister Saxobeat". Chiar de la lansare a ajuns în vârful topurilor, iar succesul a luat-o prin surprindere.

"Eu fiind din Constanţa, un oras mic, nu eram obişnuită să cânt pe scene mari. Viaţa mea s-a schimbat radical. Nu mai am timp să ies cu prietenii. Eu în domeniul muzical nu am decât un an de canto, dar nu cred că asta este cel mai important. Contează să ai câte puţin din toate, să fii foarte pregătit pentru munca fizică şi să ai un corp rezistent, să dormi două-trei ore pe noapte", spune Alexandra Stan.

Iar reţeta a dat roade. A fost numărul 1 în Franţa, Canada, Spania, Rusia, iar de curând a aflat că piesa sa este cea mai ascultată şi în Marea Britanie.

"I-am surclasat pe David Guetta şi pe Rihanna. Dacă stau să mă gândesc, nu realizez, e Rihana totuşi!", povesteşte Alexandra.

Alexandra are o piesă nouă, care se numeşte "Get Back", iar acum lucrează la un videoclip şi intenţionează să lanseze anul acesta şi primul său album.

Alexandra Stan nu este singura româncă care face carieră în industria muzicală din afara ţării. Edward Maya şi Vika Jigulina au obţinut trofeul Top Dance Song, la Billboard Music Awards 2011.
Categorie articol: 

Comentarii