Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O remiza care nu este de folos nici unei echipe

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Calin (min. 46: Olenic), Hristian, Rotaru - Moldoveanu, Macare, Balaban (min. 61: Lungu), Rosu - Elek, Berceanu
Antrenor: Adrian Baldovin
Cetatea: Curileac - Stoica (min. 88: Adam), Streinu, Huzuneanu - Cososchi, Ivasca, Apetrei (min. 88: Mitruc), Roman, Andries - Dicher (min. 67: Prisaca), Roberto
Antrenor: Marian Pana
Arbitri: Radu Petrescu (Bucuresti) - Vasile Burga (Focsani) si Radu Ghinguleac (Bucuresti)
Observator FRF: Victor Cruceana (Bucuresti)

Avind inca sanse de evitare a retrogradarii, Cetatea a inceput dezinvolt partida de la Braila si, daca in minutul 2 Mitrea a pus un picior salvator la sutul lui Roberto, trei minute mai tirziu portarul brailean a gafat impardonabil, scapind mingea printre picioare, in plasa propriei porti, dupa un sut al lui Roman, de la 25 de metri.
Autorul golului a fost blocat apoi in extremis de Bosoi si tabela a ramas nemodificata.
Abia la jumatatea reprizei gazdele au reusit sa dea doua replici, fara insa a reusi sa restabileasca echilibrul. La prima actiune Rotaru a sutat la o palma peste bara transversala, iar in minutul 30, dupa o actiune initiata de Moldoveanu, virful de atac al gazdelor, Berceanu, l-a driblat pe portarul advers, a sutat spre poarta insa, cu un ultim efort, Roman a reusit sa degajeze mingea de pe linia portii.
Cetatea nu numai ca a reusit sa treaca cu bine peste aceste faze, dar chiar a si izbutit sa-si mareasca avantajul la 2-0, in minutul 36. Andries a centrat in careu, Dicher a sarit fals si mingea a ajuns la Roman care a preluat-o si a sutat cu sete la coltul lung.
Dupa numai patru minute, gazdele au redus din diferenta insa autorul golului a fost fundasul oaspetilor, Streinu, care a deviat mingea in propria poarta dupa o lovitura libera executata foarte bine de Rotaru.
In ultimul minut de joc al primei reprize, Cetatea ar fi putut transa definitiv disputa in favoarea sa. La un contraatac al oaspetilor, Roberto a intors mingea la Dicher, acesta a sutat spre poarta goala insa, atent, Rotaru a reusit sa inlature pericolul, in extremis.

Moldoveanu si-a incununat cea mai buna evolutie a sa in Liga a II-a cu un gol spectaculos

Partea secunda a intilnirii a inceput cu o ratare a gazdelor. In prim-plan a fost Balaban insa tinarul jucator promovat din propria pepiniera nu a gasit tinta, desi s-a aflat la zece metri de poarta adversa.
A urmat o perioada in care s-au consemnat doua actiuni, cite una de fiecare parte, insa abia din minutul 76 gazdele incep sa asedieze careul advers, dar Rotaru suteaza peste poarta, iar Costel Rosu in bratele portarului Curileac. Oaspetii pornesc un contraatac rapid, Cososchi suteaza destul de puternic si din nou un picior salvator al lui Mitrea inlatura pericolul primirii unui nou gol.
CF Braila reuseste totusi sa egaleze cu cinci minute inainte de finalul partidei, prin Moldoveanu. Faza a fost initiata de Macare, mijlocasul gazdelor l-a lansat in adincime pe Moldoveanu, acesta a intrat in dribling in careu, a sutat la poarta, dar in prima faza Curileac a respins mingea si de data aceasta mijlocasul de banda dreapta al gazdelor a sutat in vinclu.
Remiza nu a ajutat insa nici o echipa, CF Braila avind in continuare de acumulat puncte pentru realizarea baremului, in timp ce sucevenii au pierdut o sansa importanta de a ramine in lupta pentru evitarea retrogradarii.
Categorie articol: 

Comentarii