Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O noua victima a interlopilor

Dupa ce, vineri noapte, zona limitrofa a cartierelor Radu Negru si Viziru a fost scena unui atac interlop in urma caruia un tinar nevinovat a ajuns in stare grava la spital, povestea s-a repetat si dupa citeva ore. Simbata, doi minori au fost altoiti cu bite si pietre de citiva membrii ai gruparii "Catali", unul dintre ei ajungind la spital cu mina rupta.
Victima povesteste ca a fost atacata in timp ce se afla impreuna cu alti cinci prieteni in statia de la capatul liniei 4, unde asteptau autobuzul sa mearga la plaja. Observind ca din dreptul complexului Pistruiatu alearga spre ei un grup de aproape 30 de persoane, tinerii au luat-o la fuga. Insa, victima si un alt prieten au fost ajunsi din urma de atacatori si luati la bataie. Daca prietenul sau s-a ales doar cu citeva lovituri, Iulian Traiu a fost transportat la spital, pentru ingrijiri medicale. Medicii au stabilit ca baiatul s-a ales cu o fractura ce necesita interventie chirurgicala, pentru a i se aplica o tija. "Erau vreo 30 de persoane, dar nu i-am recunoscut decit pe baiatul cel mic al familiei Doda (n.r. - Cristian, inculpat in procesul atacului de anul trecut asupra familiei Buricea), Dilau, Leo si pe Adi Balan (n.r. - mina dreapta a lui Radu Bogateanu, zis "Romica", liderul gruparii Catali). Au dat cu bite, pietroaie si fibra de sticla. Nu stiu ce au avut cu mine, ca nu am nici o treaba cu ei. Cred ca m-au confundat", ne-a spus Iulian, cu citeva ore inainte sa intre in operatie.
Mama baiatului ne-a precizat ca politistii au venit la spital si s-au interesat de situatia baiatului, sfatuindu-i sa depuna plingere impotriva autorilor lucru pe care, pina la acel moment, nu il facusera.
Categorie articol: 

Comentarii