Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O nouă zi cu amenzi pe linie Covid - 19

* la data de 22 februarie, poliţiştii au continuat controalele în locuri aglomerate şi mijloace de transport în comun, aplicând amenzi în valoare totală de 26.100 lei

 

 

 

 

Poliţiştii nu îi iartă pe cetăţenii care nu respectă măsurile de protecţie impuse în scopul prevenirii răspândirii Covid - 19. La data de 22 februarie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au continuat activităţile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru combaterea efectelor pandemiei. Au fost desfăşurate 15 acţiuni punctuale în marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţe şi târguri, mijloace de transport în comun şi cele cu regim de TAXI. Forţele implicate au verificat 33 societăţi comerciale, au legitimat 1.159 de persoane şi au controlat 156 de vehicule. Urmare a abaterilor constatate la nivel judeţean, au fost aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 26.100 lei.

Pentru nerespectarea măsurilor privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie în mijloacele de transport, poliţiştii au sancţionat 8 pasageri.

Totodată, 39 persoane care nu au respectat interdicţiile privind circulaţia persoanelor în afara locuinţei în intervalul orar 23.00-05.00, au primit amenzi în valoare totală de 14.600 lei.

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii