Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O nouă zi cu amenzi, în valoare totală de peste 26.000 lei

* la data de 14 ianuarie, poliţiştii au continuat acţiunile de control în locuri aglomerate, atât în supermarketuri, la terase, săli de jocuri, cât şi în mijloace de transport în comun *

 

 

 

Brăilenii care nu ţin cont de restricţiile impuse în scopul prevenirii răspândirii Covid – 19 sunt permanent în vizorul poliţiştilor. Joi au continuat acţiunile în serviciul comunităţii şi s-au dat amenzi de peste 26.000 lei.

La data de 14 ianuarie, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali, au continuat activitățile de verificare a gradului de respectare a prevederilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Au fost desfăşurate 17 acțiuni punctuale în marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, pieţe şi târguri, mijloace de transport în comun şi taxiuri.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, forţele implicate au verificat 37 de societăți comerciale, au legitimat 1.181 de persoane și au controlat 164 de vehicule. „Urmare a abaterilor constatate la nivel judeţean, au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amenzi în valoare totală de 26.500 de lei”, au transmis reprezentanţii Biroului de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pentru nerespectarea măsurilor  privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecție în mijloacele de transport, polițiştii brăileni şi polițiştii locali au sancţionat contravenţional 14 persoane, dintre care 4 șoferi și 10 pasageri. Totodată, 30 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar 23.00-05.00, au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 12.500 de lei.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii