Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O nouă provocare pentru Sport Plus Brăila

• echipa de minivolei sub 12 ani este gata de startul competiţiei din Campionatul Naţional • Sport Plus aşteaptă unda verde privind finanţarea de la autorităţile locale

 

Micuţele voleibaliste de la Sport Plus Brăila sunt pregătite pentru o nouă aventură. La sfarşitul acestei luni ele vor participa la primul turneu din calendarul Campionatului Naţional, formaţia brăileană fiind repartizată în seria a II-a alături de CSS Focşani, BP Haşdeu-Buzău şi CSM Ploieşti. Ca în fiecare an, echipa pregătită de Elena Ivan (Girip), fostă componentă a formaţiei Braiconf Brăila, care şi-a încheiat cariera de jucătoare abia anul acesta, are ca obiectiv calificarea în faza semifinală.

“Avem un nucleu de bază care a jucat şi în campionatul trecut. Acesta se exprimă bine în raport cu achiziţiile dobândite. Ne bucură rezultatele bune din jocurile de pregătire şi avem speranţe că putem construi o echipă competitivă pentru viitor”, ne-a declarat Constantin Baciu, preşedintele clubului Sport Plus Brăila.

Echipa de minivolei a jucat partide amicale, de la sfârşitul lui august şi până acum, cât pentru un campionat. Sport Plus Brăila a învins toate echipele din zonă, pe cele din Galaţi, Focşani, Buzău, Cernavodă, Medgidia. Ultimul turneu a fost găzduit la sfarşitul săptămânii trecute de Sport Plus. La “Cupa Toamnei” au venit CSS Galaţi şi CSS Focşani. Trofeul a rămas acasă după victorii clare ale gazdelor.

“Avem fetiţe talentate, muncitoare. Părinţii au înţeles rigurozitatea muncii de la Sport Plus, ceea ce m-a atras către acest club. Sport Plus mi-a oferit şansa să încep o altă posibilă carieră, poate mai frumoasă decât cea de jucătoare”, a menţionat Elena Ivan.

Echipa braileană va avea, în afara calendarului naţional, jocuri de pregătire, în fiecare zi de luni, în capitală cu cele mai bune formaţii, Dinamo sau CSM Bucreşti, meciuri amicale intermediate de către reputatul tehnician Felix Văraru, colaborator al clubului.

Sport Plus Brăila aşteaptă unda verde de la autorităţile locale, mai precis finanţarea promisă pentru sprijinirea, până la sfarsitul anului, a obiectivelor pe care clubul brăilean şi le-a propus, o finanţare care în 2018 ar da alte perspective acestei grupări sportive brăilene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii