Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O nouă lovitură pentru PNL Brăila! Adrian Tabarac va candida ca independent la alegerile parlamentare

• acesta a depus, ieri, semnăturile la Biroul Electoral Central • Tabarac nu a dorit să motiveze de ce a ales să candideze ca independent, însă a declarat că gestul său este o dovadă de curaj

 

O nouă lovitură pentru PNL Brăila! După ce, recent, şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Brăila, Adrian Tabarac a anunţat că va candida ca independet pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din decembrie. Declaraţia a fost făcută azi-dimineaţă, după şedinţa de Consiliu Local Municipal, unde Tabarac a câştigat un post de consilier.

„Candidatura mea este o dovadă de curaj, curaj ce mi-a fost întărit de cunoscuţii mei, de prietenii mei, de familia mea. Cu ocazia asta vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au oferit mesaje de susţinere, de încurajare, şi vreau să îi anunţ că voi rămâne acelaşi om. Campania mea se va baza în primul rând pe bun simţ şi decenţă faţă de contacandidaţi, dar mai ales faţă de brăileni. Sun liberal, rămân ataşat valorilor liberale, un liberal care vă promite ca nu va dezamăgi brăilenii”, le-a declarat Adrian Tabarac jurnaliştilor.

Întrebat de ce a decis să candideze ca independet, Tabarac nu a dorit să comenteze.

„N-aş vrea să intru în detalii acum despre toate cele. Nu vreau să vorbesc de ceea ce a fost în trecut. V-am spus că vreau să mă bazez pe decenţă, pe bun simţ faţă de contracandidaţi şi în special faţă de brăileni. De aceea, aceasta este e o primă declaraţie. Cel puţin din prietenii, cunoscuţii care mi-au dat mesaje şi m-au felicitat, nu s-au simţit deloc deranjaţi. Chiar şi colegii liberali”, a mai spus acesta.

Întrebat de jurnalişti dacă mai face parte în prezent din PNL Brăila, Adrian Tabarac a răspuns că s-a suspendat din calitatea de membru.
Categorie articol: 

Comentarii