Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O necunoscuta a ajuns prefectul Brailei

Presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu, ne-a declarat ca Loredana Alexandru a reprezentat solutia perfecta pentru functia amintita, in primul rand, pentru ca este functionar public, conditie esentiala pentru a fi nominalizata intr-un astfel de post. Din punctul de vedere al liderului PSD, ea ar avea si alte calitati: "Este o persoana tanara, cu o alta mentalitate, este jurist, iar aceasta pregatire este foarte potrivita pentru ceea ce va face ea in continuare ca prefect, adica a veghea la respectarea legalitatii in teritoriu si la aplicarea programului Guvernului in judetul Braila. Este o persoana serioasa, care si-a facut datoria la locul de munca si competenta, careia nu i se poate reprosa nimic din punct de vedere profesional".

Loredana Alexandru are 33 de ani, este casatorita si are un copil. Este licentiata in Drept si are masterul in management. Din 2001 lucreaza la Casa Judeteana de Pensii Braila, parcurgand diferite trepte ierarhice, pana la cel de sef al Biroului legislatie, contencios si executare silita. Tot din 2001 este si membru al Partidului Social Democrat. "Vreau sa precizez ca am intrat in PSD pe 6 decembrie 2001, dupa ce am intrat la Casa de Pensii, pe data de 8 august, prin concurs, la care am facut si contestatie, fiind prima pe lista sub
linia de admitere. Am intrat ca functionar public debutant si am urcat treptele ierarhice prin munca", a precizat Loredana Alexandru. Cat despre numirea sa in functia de prefect, ea a preferat sa nu faca, deocamdata, niciun comentariu. "Ma abtin, deocamdata, de la declaratii pe aceasta tema".

Loredana Alexandru ii va lua locul Mihaelei Marcu, numita in functie in 22 septembrie 2007. Marcu nu a putut fi contactata ieri dupa-amiaza, pentru a comenta schimbarea sa din functie.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii