Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O minoră a plecat la mare împreună cu prietenul

O adolescentă de 15 ani şi-a pus părinţii pe gânduri după ce a plecat de acasă. Totuşi, fata a lăsat un bilet în care spunea că vrea să ajungă la mare împreună cu prietenul ei.
În dimineaţa zilei de 26 iulie, la ora 9.30, la sediul IPJ Brăila s-a prezentat brăileanca Elena T. (38 de ani). Aceasta a sesizat că, în ziua de 25 iulie, în jurul orei 14.00, fiica ei, Teslof Antonia-Georgiana, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a revenit până în prezent. "În urma audierii mamei minorei a rezultat că aceasta a plecat voluntar de acasă, lăsând un bilet în care scria că va pleca la mare cu prietenul ei. Cea în cauză, care a mai fost plecată de la domiciliu, nu suferă de boli psihice şi nu are acte de identitate asupra ei", a precizat agent principal Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presă al IPJ Brăila.
Dispăruta are ten alb, înălţime 155 cm, corpolenţă normală, păr şaten, lung peste umeri, ochi albaştri, iar ca semn particular prezintă un semn pe partea dreaptă a gâtului, având forma unei măsline.
Poliţiştii de la Biroul Urmăriri au solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorei. Persoanele care pot oferi date care să conducă la găsirea ei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii