Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O mama de 37 de ani si-a pus capat zilelor

Din motive doar de ea stiute, ieri, o femeie de 37 de ani, din cartierul N. Chercea, mama a unui baiat minor, s-a refugiat intr-o magazie din spatele gospodariei si s-a sinucis, spinzurindu-se.
Tragicul eveniment s-a produs intr-un imobil de pe Str. Ioan Slavici, in jurul orei prinzului. Liliana P., care a mai avut recent o alta tentativa de suicid, a fost gasita chiar de sotul ei, atirnind in streang. Barbatul a taiat imediat funia si a tirit-o afara din magazie pe Liliana, apoi a anuntat Ambulanta, intr-o incercare disperata de a-si salva consoarta.
Dr. Tudorel Rizea, de la Serviciul Judetean de Ambulanta, ne-a declarat ca, impreuna cu colegii sai, a incercat timp de o ora sa o readuca la viata pe femeie, apelind la toate manevrele de resuscitare posibile, insa in jurul orei 14.00, Liliana P. a fost declarata decedata.
La locul evenimentului s-a deplasat si un echipaj de judiciaristi, coordonat de comisarul Sorin Leitoiu, seful Serviciului de Investigatii Criminale, pentru a efectua cercetari si a stabili cu exactitate imprejurarile tragediei. Trupul inert al sinucigasei a fost transportat la morga Serviciului de Medicina Legala, pentru efectuarea autopsiei si inlaturarea eventualelor suspiciuni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii