Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE Mașină în flăcări, pe Comuna din Paris

* o defecțiune a fost cauza izbucnirii unui incendiu la o mașină care se deplasa pe strada Comuna din Paris * șoferul nu a reușit să scoată extinctorul din portbagaj

 

UPDATE Deși informațiile inițiale obținute de reporterul nostru indicau faptul că șoferii care au asistat la incident nu ar fi intervenit în niciun fel, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. Șoferul păgubit afirmă că, de fapt, chiar a primit sprijin de la mai mulți participanți la trafic, care au sărit să-l ajute atunci când au văzut mașina în flăcări.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ O mașină a ars în totalitate, pe strada Comuna din Paris din municipiu, în timp ce ceilalți participanți la trafic treceau indiferenți, am aflat de la fața locului. Doar pompierii au fost cei care s-au luptat cu flăcările, însă n-au reușit să salveze mare lucru din autoturism. Bărbatul ne-a spus că se afla cu soția sa în mașină, iar la un moment dat a simțit un miros ciudat. A tras pe dreapta și a coborât din autoturism, iar soția lui l-a urmat. A vrut să deschidă portbagajul, însă n-a reușit. Flăcările au izbucnit imediat. Niciun alt șofer care a trecut prin zonă nu a oprit pentru a-l ajuta măcar cu un extinctor.

Lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brăila au fost cei care au stins flăcările. Cauza cea mai probabilă a izbucnirii incendiului ar fi o defecțiune.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii