Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O maşină a “zburat” de pe digul Brăila - Galaţi, după un accident provocat de o şoferiţă neatentă

duminică, în jurul prânzului, o tânăra gălăţeancă se afla la volanul unui autoturism pe DN 22B, în afara localităţii Brăila, şi nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga • şoferiţa a intrat în coliziune cu un alt vehicul, condus de un brăilean de 52 de ani, care se angajase în depăşirea acesteia • în urma impactului, maşina lovită a sărit de pe şosea, rezultând două victime

 

Accident rutier pe Dig Brăila - Galaţi. O şoferiţă neatentă a lovit o altă maşină, iar aceasta a sărit de pe şosea, rezultând două victime.

Duminică, la ora 12:00, o tânără de 22 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism “Opel” pe DN 22 B, în afara localităţii Brăila. Potrivit poliţiştilor, aceasta nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, încălcând marcajul simplu continuu. Şoferiţa a intrat în coliziune cu un alt vehicul, condus de un brăilean de 52 de ani, care se angajase în depăşirea acesteia. După impactul violent, maşina lovită a ajuns în spaţiul verde de pe marginea şoselei dig. “În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două pasagere din a doua maşină, care au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testaţi, rezultatele fiind negative”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

În cauză s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpă şi se continuă cercetarile în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în  care s-a produs accidentul.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii