Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O gură de oxigen: Dacia Unirea a câştigat cu 1-0 partida cu Chindia Târgovişte

* asta după un autogol al portarului Iustin Popescu

 

Dacia Unirea a reuşit, conform tradiţiei din ultimele campionate, să învingă o echipă de top, care se bate pentru promovarea directă în prima ligă, Chindia Târgovişte.

Jucătorii brăileni s-au impus cu 1-0 după un autogol de ”cascadorii râsului”, al cărui autor a fost portarul oaspeţilor Iustin Popescu. În minutul 17, Anghelina a şutat din lovitură liberă de la 25 m, Popescu şi-a trimis mingea în propria poartă, iar formaţia brăileană a obţinut prima victorie după şase luni într-o partidă oficială, una care le redau brăilenilor speranţe că vor putea evita retrogradarea.

În prima repriză, Anghelina a mai şutat o dată periculos pe poara oaspeţilor, în minutul 14, însă atunci Popescu a evitat golul. Cu două minute înainte de pauză Cubleşan a centrat în careul oaspeţilor, Anghelina a reluat mingea cu capul spre poartă, Popescu a deviat mingea în faţă, însă tot el a reuşit să o reţină înainte ca aceasta să ajungă la Banyoi.

Putea fi 1-1 la ultima fază a primei reprize, însă mingea lobată de Cherchez a picat pe bara transversală şi a ieşit în afara terenului.

În repriza a doua Dacia Unirea s-a apărat cu întreg efectivul ca să menţină scorul de pe tabelă şi a reuşit, asta în condiţiile în care Chindia, cu toate că a dominat teritorial, nu i-a pus prea mari probleme portarului Botaş.

 

Dacia Unirea: Botaş – Al. Gîţ, Stănciulescu, Ghiocel, Nicola – Anghelina (min. 81: Al. Pop), Dima – Manea (min. 67: Niţă), Cubleşan, Ol. Bucur (min. 71: Covaciu) – Banyoi.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii