Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O geanta cu catelusi banuita ca ar fi o bomba creeaza panica in Italia

O geanta aparent abandonata, marti seara, intr-un tramvai din orasul italian Milano, a creat panica in rindul pasagerilor care au crezut ca este o bomba, dar care au constatat ulterior, cu mare surpriza, ca in aceasta se aflau patru catelusi, relateaza Reuters.
Pasagerii, alarmati de miscarile observate in interiorul gentii de mari dimensiuni abandonata pe un scaun al tramvaiului, l-au avertizat pe vatman, a declarat un martor ocular.
"Vatmanul a oprit tramvaiul si a inceput sa verifice vagonul, incercind sa-si dea seama de ce a fost abandonata geanta in mijlocul acestuia", a continuat martorul ocular, ale carui relatari au fost confirmate de compania de transport public din Milano.
"Oamenii s-au indepartat de geanta, iar citeva doamne in virsta au inceput sa vorbeasca despre un posibil atac cu bomba", a adaugat aceeasi sursa.
In momentul in care vatmanul se pregatea sa dea alarma luind legatura cu biroul companiei de transport, proprietarul gentii, un barbat fara domiciliu care se afla in celalalt capat al vagonului, s-a ridicat si a deschis geanta, aratindu-le pasagerilor ca in aceasta erau doar niste catelusi.
"Erau doar niste catelusi, dar in zilele noastre nu poti sa stii niciodata", a declarat vatmanul.
Italia se afla in stare de alerta cu privire la posibile atacuri, dupa producerea atentatelor de la Madrid, la 11 martie 2004, si a celor de la Londra, in iulie 2005.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii