Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O firmă din Brăila va face curăţenie în sediul IPJ Călăraşi

* firma mai are în derulare şi un contract cu Administraţia Pieţelor din Galaţi, cu o valoare mult mai mare, aproape 560.000 lei

Zilele acestea, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Călăraşi a anunţat câştigătorul procedurii de achiziţie publică a serviciilor de curăţenie în sediul instituţiei. Potrivit comunicării, adjudecatarul este firma "Astru Grup" SRL din Brăila, cea care a câştigat şi contractul de curăţenie a pieţelor din Galaţi. Pentru serviciile de curăţenie la IPJ Călăraşi, firma brăileană va încasa 38.400 lei, cu aproape 30.000 lei mai puţin decât valoarea estimată a contractului (65.040 lei). De menţionat că firma brăileană nu va putea subcontracta lucrările pentru care s-a luptat pe criteriul unic de selecţie "preţul cel mai scăzut" cu alţi 3 contraofertanţi.

Potrivit Registrului Comerţului, "Astru Grup" SRL, înfiinţată în 2007, este proprietatea a doi asociaţi cu părţi egale, Dumitrescu Tamara Cristina şi Dumitrescu Claudiu - Stelian. Firma a fost în inactivitate temporară, dar şi-a reluat activitatea în mai 2010. Aşa cum am spus, unitatea are în derulare şi un contract de curăţenie încheiat cu societatea din subordinea municipalităţii gălăţene care se ocupă de administrarea pieţelor oraşului vecin. Pentru curăţenia pieţelor din Galaţi suma încasată este de aproape 560.000 lei.
Categorie articol: 

Comentarii