Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie din satul Plopu îşi caută fiul în vârstă de 18 ani

* tânărul muncea pe raza localităţii Surdila Greci, însă nu a mai fost văzut din data de 18 iunie * mama băiatului a sesizat dispariţia la Poliţie

 

 

 

Un tânăr de 18 ani, care muncea pe raza localităţii Surdila Greci, este de negăsit de câteva zile. Mama îngrijorată a cerut ajutorul poliţiştilor.

La data de 1 iulie, ora 17.00, o femeie de 39 de ani din satul Plopu s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Ianca şi a sesizat dispariţia fiului ei, Irimia Gabriel, în vârstă de 18 ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul muncea de la începutul lunii aprilie, pe raza localităţii Surdila - Greci, acesta nemaifiind văzut din ziua de 28 iunie.

Ca şi semnalmente, dispărutul are înălţime 160 de cm, aproximativ 50 de kg, părul negru, tuns scurt, faţă rotundă, ochii albaştri. Pentru numitul Irimia Gabriel a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii