Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie din Republica Moldova stătea ilegal în Brăila

* polițiștii de imigrări au depistat o moldoveancă de 23 de ani care a intrat legal în România, în baza pașaportului biometric, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre

 

Femeie din Republica Moldova, depistată cu ședere ilegală în Brăila. Polițiștii de imigrări din Brăila au depistat-o în neregulă pe moldoveancă și pe numele ei a fost emisă o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească România în cel mult 15 zile. În plus, s-a aplicat interdicția de a mai intra în țara noastră pentru o perioadă de 6 luni.

Astfel, la data de 5 martie, polițiștii Biroul pentru Imigrări al județului Brăila au efectuat o acțiune, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila, pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență. “Cu această ocazie, polițiștii au depistat cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 23 de ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a intrat legal în România, în baza pașaportului biometric, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre. Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări au emis pe numele acesteia o decizie de returnare”, se arată în comunicatul transmis de la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Acțiunile desfășurate de către polițiștii de imigrări urmăresc asigurarea ordinii și siguranței cetățeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalității șederii în România a străinilor și combaterea migrației și muncii ilegale. Polițiștii fac apel către toți cetățenii străini de pe raza județului să respecte legislația în domeniu. Aceștia sunt invitați să îi contacteze pe polițiști pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrări al județului Brăila, din strada Ana Aslan nr.39, la numărul de telefon 0239-606100, sau vizitând site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii