Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie din Republica Moldova stătea ilegal în Brăila

poliţiştii de la imigrări au depistat-o pe moldoveanca de 41 de ani care, la expirarea dreptului de şedere pe teritoriul României, a uitat să plece

 

Moldoveancă amendată şi trimisă acasă. Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au depistat o femeie de 41 de ani, din Republica Moldova, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere. Aceasta a fost obligată să părăsească ţara noastră, în termen de 15 zile. În plus, la ieşirea din ţară, faţă de aceasta va fi instituit consemnul nominal de nepermitere a intrării în România, pe o perioadă de 3 luni.

Femeia a fost depistată în ziua de 8 noiembrie, în urma activităţilor întreprinse de poliţiştii brăileni, pe raza de competenţă. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că femeia a intrat în România în baza Acordului dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre. Poliţiştii de imigrări au emis, pe numele acesteia, o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească ţara şi a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002, privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare.
Categorie articol: 

Comentarii