Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie din Însurăţei îşi caută nepoata minoră, iar o brăileancă din Cuza Vodă a sesizat dispariţia fiicei

poliţiştii caută două fete date dispărute de familie, dintre care una este minoră, având numai 16 ani • sâmbătă, o femeie de 79 de ani din Însurăţei a sesizat dispariţia nepoatei sale, Tudose Mariana • luni dimineaţă, o altă femeie, din localitatea Cuza Vodă a sesizat dispariţia fiicei sale, de 18 ani

 

O minoră de 16 ani şi o adolescentă de 18 ani sunt căutate de poliţişti, asta după ce familiile lor au sesizat dispariţia de la domiciliu.

La data de 17 octombrie, ora 10.30, o femeie de 79 de ani din oraşul Însurăţei a sesizat dispariţia nepoatei sale, Tudose Mariana, în vârstă de 16 ani. În jurul datei de 28 septembrie, minora a plecat de la domiciliul comun şi nu a mai revenit. Potrivit poliţiştilor, din verificări a rezultat că minora a mai plecat anterior de la domiciliu, revenind acasă de fiecare dată, după anumite intervale de timp.

Ca şi semnalmente, aceasta are înălţime 150 de cm, greutate aproximativ 45 de kg, constituţie atletică, ochi albaştri, păr blond şi faţă rotundă.

De asemenea, luni, la ora 11.30, o femeie de 45 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a sesizat dispariţia fiicei sale, Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani. Din data de                  15 octombrie, fata a plecat de la domiciliul unde locuia cu prietenul său şi nu a mai revenit. În toată această perioadă, ea a comunicat telefonic atât cu mama, cât şi cu prietenul său, prin care i-a informat, în mod nereal, cu privire la locul în care se afla. În prezent, tânăra nu mai poate fi contactată, astfel că mama a cerut ajutorul poliţiştilor. Fata dispărută are înălţime 165 de cm, greutate 52 de kg, ochi verzi, păr lung şaten, vopsit blond, piercing în buric, fără semne particulare. “Pentru numitele Tudose Mariana şi Pirlea Iulia a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii