Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie și un copil de 9 ani, loviți de mașină în timp ce traversau strada

* joi dimineață, un tânăr de 18 ani conducea un autoturism pe o stradă din zona barierei Lacu Dulce și a accidentat o femeie de 53 de ani și un copil * aceștia se angajaseră în traversarea străzii în apropierea Școlii nr. 9, potrivit unor martori

 

 

 

O femeie și un copil de 9 ani au fost accidentați în timp ce traversau strada în apropierea Școlii nr. 9 din Lacu Dulce, în zona barierei de cale ferată. Informațiilor au fost transmise de martorii care erau în zona unde s-a produs accidentul.

Astfel, la data de 4 martie, ora 07.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 18 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu, ar fi acroșat doi pietoni, o femeie în vârstă de 53 de ani și un minor, care se angajaseră în traversarea străzii. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi pietoni, care au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii