Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O femeie îşi caută nepoata în vârstă de 15 ani

fata a plecat de acasă din data de 25 mai şi nu s-a mai întors, astfel că mătuşa a sesizat dispariţia la Poliţie • nu este pentru prima dată când minora fuge de acasă

 

Poliţiştii brăileni au dat în urmărire o minoră de 15 ani, care a dispărut de acasă, Mătuşa fetei a cerut ajutorul oamenilor legii. Se pare că nu este prima dată când aceasta pleacă de la domiciliu, după cum au precizat anumite surse judiciare.

La data de 27 mai, ora 10.30, o femeie de 52 de ani din municipiul Brăila a sesizat dispariţia, din data de 25 mai, ora 09.00, a nepoatei sale. Este vorba despre Manole Tonia Larisa, în vârstă de 15 ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Ca şi semnalmente, dispăruta are înălţime 155 de cm, aproximativ 45 de kg, constituţie slabă, părul şaten, lung, peste nivelul umerilor, ochii căprui, fără semne particulare.

Pentru minora Manole Tonia Larisa a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii