Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O depasire neinspirata a bagat doi galateni in spital

Ieri, in jurul prinzului, doi galateni au ajuns la spital in stare grava dupa ce unul dintre ei a incercat o depasire mai putin inspirata ce a facut ca masina pe care o conducea sa se rostogoleasca pe carosabil si apoi sa ajunga in sant. Evenimentul s-a consumat pe DE 87, intre localitatile Baldovinesti si Sendreni, intr-un moment in care soferul a decis sa nu mai stea in spatele unui alt autoturism, dar nu a cascat bine ochii sa vada daca vine cineva din sensul opus.
Cind a intrat in depasire, galateanul a observat ca din fata vine un tir, dar nu a revenit in pozitia initiala, crezind ca are timp sa depaseasca in siguranta. In momentul in care a tras de volan spre partea dreapta, a atins autoturismul pe care incerca sa-l depaseasca si a pierdut controlul masinii. Pe o distanta de 26 de metri, masina s-a rostogolit de trei ori si s-a rasturnat in sant. "In jurul orei 12.30, Georgian T. (20 de ani), din Galati, ospatar la restaurantul “Perla Dunarii”, conducea autoturismul “KIA”, cu numarul de inmatriculare B 64085/0907, proprietatea societatii “Motoractiv” SA Bucuresti, pe DE 87, pe directia Galati-Braila. La km 112^600 soferul se angajeaza in depasirea autoturismului “Ford Focus”, cu numar de inmatriculare B-29-HGM, care circula pe aceeasi directie de mers. Observind ca din sens opus se apropia un autotir, soferul a incercat sa reintre pe banda de mers, in fata autoturismului “Ford Focus”, pe care l-a acrosat usor. In acel moment pierde controlul volanului, se rostogoleste si paraseste partea carosabila, in sant. In urma impactului a rezultat vatamarea corporata grava a soferului si a pasagerului din dreapta, Andreea Luciana I. (18 ani), din Galati", ne-a precizat comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere.
A fost solicitata interventia Serviciului Judetean de Ambulanta Braila, la fata locului fiind trimise doua echipaje. Cei doi galateni au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru ingrijiri medicale. "Fata prezinta luxatie de sold si traumatism cranian, fiind internata la Terapie Intensiva. Soferul a fost diagnosticat cu traumatism cranian, toracic si de umar si a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie Galati", ne-a precizat dr. Horia Dragoi, purtator de cuvint al Spitalului Judetean de Urgenta Braila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii