Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O delegatie a Clinicii "Diaconia" a fost primita de ministrul sanatatii

Vineri, 29 septembrie, o delegatie formata din reprezentantii Clinicii "Diaconia" din Braila si ai fundatiei omonime, impreuna cu staff-ul organizatiei americane neguvernamentale "ServingHIM", din Dallas, Texas, a avut o intrevedere cu ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. Din partea "Diaconiei" au participat Iosif Stefanuti si Cristi Chivu, iar din partea "ServingHIM" dr. Kevin Seidler - presedintele organizatiei -, Dewey Wilson, specialist in constructii si Richard Payne, om de afaceri si sponsor al clinicii brailene. La intilnirea cu ministrul Nicolaescu a participat, de asemenea, dr. Dan Sabau, presedintele Comisiei de Sanatate din Senatul Romaniei.
Discutiile de la Ministerul Sanatatii au vizat, in principal, organizarea - intr-un viitor apropiat - a unui simpozion medical-educativ care sa se desfasoare concomitent la Bucuresti si la Braila. Americanii din Texas intentioneaza sa invite in Romania, cu acest prilej, mai multi senatori si congresmani interesati de orice fel de colaborare cu romanii. Ei au inaintat, deja, o scrisoare presedintelui Traian Basescu, pentru a-si arata disponibilitatea si pentru a-i solicita sprijinul, cu ocazia organizarii evenimentului medical.
Reamintim ca organizatia "ServingHIM" ("Health International Ministries") din Dallas, Texas, este principalul sponsor al noului centru medical de pe strada Belvedere, apartinind Clinicii "Diaconia" (investitie de peste un milion de euro), institutia urmind sa gazduiasca mai multe cabinete medicale, o farmacie si un laborator modern cu aparatura performanta, adusa din SUA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii