Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O comisie de ancheta va verifica modul de utilizare a banilor din taxa auto

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, solicitarea a 57 de deputati PDL privind constituirea unei comisii de ancheta pentru verificarea modului in care Guvernul a utilizat sumele incasate, in perioada 1 ianuarie 2007 - 1 iulie 2008, din taxa de prima inmatriculare.
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a facut aceasta precizare, aratind ca grupurile parlamentare urmeaza sa faca propuneri privind componenta acestei comisii.
Conform proiectului de hotarire propus de PDL, comisia de ancheta ar urma sa determine gradul de utilizare a fondurilor provenite din taxa auto si destinatia exacta a acestora, procentul din aceasta taxa utilizat efectiv pentru proiecte destinate imbunatatirii calitatii mediului.
PDL propune si ca aceasta comisie sa identifice eventualele conflicte de interese din zona guvernamentala, cu efect in mentinerea taxei auto timp de un an si jumatate, in pofida declansarii procedurii europene de infrigement la adresa Romaniei si cu ignorarea motiunii simple "Anulati taxa de prima inmatriculare", adoptata de Camera Deputatilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii