Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O braileanca a primit distinctia "Cel mai bun fotograf"

Consiliul Judetean Alba, prin Centrul de Cultura "Augustin Bena" si Scoala Populara de Arte Alba Iulia, a organizat in perioada 17 iulie - 23 iulie 2008, prima editie a Taberei Nationale de Arte Vizuale Moderne intitulate "Studio in aer liber". Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu" din Braila a reusit sa puna mina pe cel mai rivnit premiu, si anume "Cel mai bun fotograf".
Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu" Braila a fost reprezentata de elevele Elena Bilea, anul II si Oana Andreea Manolescu, de la clasa de arta fotografica.
Pe parcursul fiecarei zile s-a desfasurat cite un atelier de specialitate cu o tema data, iar cursantii au avut sarcina de a o rezolva prin realizarea materialelor in teren. In fiecare seara, materialele au fost vizionate, iar cel mai bun cursant al zilei a primit premiul pentru "Cel mai bun fotograf".
Premiul pentru "Cel mai bun fotograf" a fost atribuit in unanimitate pentru toate seriile elevei din Braila, Elena Bilea, reprezentanta Scolii Populare de Arte "Vespasian Lungu".
Un numar de 15 tineri talentati din judetele Galati, Braila, Constanta, Covasna, Neamt, Cluj, Hunedoara dar si Alba si-au demonstrat talentul in domeniul artelor vizuale moderne.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii