Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O brăileancă îşi caută nepoata în vârstă de 17 ani

* poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Niculescu Carmen Bianca, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit

 

 

 

O adolescentă în vârstă de 17 ani a decis să plece de acasă, iar familia o caută cu disperare. S-a dat alarma la poliţie, cu privire la dispariţia minorei.

La data de 2 octombrie, ora 11.00, o femeie de 64 de ani din Brăila a sesizat dispariţia nepoatei sale - Niculescu Carmen Bianca. La data de 1 octombrie, în jurul orei 17.00, fata de 17 ani  a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 170 de cm, 69 de kg, corpolență atletică, ochi albaștri, păr șaten deschis, vopsit brunet, lung până la nivelul umerilor și prezintă mai multe tatuaje pe membrele inferioare și superioare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: blug albastru, geacă de piele neagră.

Pentru numita Niculescu Carmen Bianca a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.
Categorie articol: 

Comentarii