Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O adolescentă din comuna Tichileşti, campioană naţională la karate

• posesoare a centurii negre, Florentina Ion, de 15 ani, a câştigat medalia de aur la enbu mixt juniori, împreună cu brăileanul Cosmin Giurgiu • membri ai CS “Arashi-do” Brăila, sportivii vor face parte din lotul naţional al României pentru Campionatul Mondial de la Cluj, din noiembrie a.c.  

 

Finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru seniori, tineret, juniori şi cadeţi (CNKT) care s-a desfăşurat, weekendul trecut, la Brăila, a adus rezultate deosebite şi pentru Clubul Sportiv “Arashi-do”, condus de sensei Daniel Mihai. Evenimentul sportiv, care a reunit, potrivit organizatorilor, peste 200 de karateka din toată ţara, s-a desfăşurat la Sala Polivalentă.

CS “Arashi-di” Brăila a participat la competiţie cu doi sportivi, Florentina Ion şi Cosmin Giurgiu, şi amândoi au urcat pe podium, devenind campioni naţionali.

Astfel, la proba de enbu mixt juniori, Florentina Ion, o inimoasă adolescentă din comuna Tichileşti, deţinătoare a centurii negre la karate Shotokan, şi brăileanul Cosmin Giurgiu, de asemenea deţinător al centurii negre, au câştigat medalia de aur. Cosmin a mai urcat o dată pe podium, după ce a obţinut locul III şi medalia de bronz la kata individual juniori.

“Comuna Tichileşti are o nouă campioană naţională la karate tradiţional. Sportiva noastră, Florentina Ion, şi colegul ei de club, Cosmin Giurgiu, vor face parte din lotul naţional pentru Campionatul Mondial de la Cluj, din noiembrie 2017”, ne-a precizat sensei Daniel Mihai, preşedintele CS “Arashi-do” Brăila.

Reamintim că, în perioada 22-24 septembrie 2017, Sala Polivalentă din municipiul Brăila a găzduit finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru seniori, tineret, juniori şi cadeţi, competiţie sportivă având girul Federaţiei Române de Karate Tradiţional, la care au participat sportivi de la 30 de cluburi din toată ţara.
Categorie articol: 

Comentarii