Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O ţară ruptă în două

Poate nu ştiaţi, dar Ponta nu e român. De fapt, nu e nici măcar creştin. E albanez cu origini musulmane, se ştie! Aşa se explică şi admiraţia sa pentu preşedintele turc, Erdogan, dar, mai ales, acordul pe care l-a semnat cu Turcia, când era premier, de a construi în România cea mai mare moschee din lumea creştină. Acord care, odată semnat, nu mai poate fi respins. Mai exact, chiar vom avea în România cea mai mare moschee. Şi, evident, cei mai mulţi musulmani. Prin urmare, să-i mulţumim lui Ponta şi PSD-ului pentru că au vândut ţara musulmanilor, împotriva cărora am rezistat, de-a lungul istoriei noastre, sute de ani. Ca să nu mai spunem că Ghiţă şi Tăriceanu sunt oamenii lui Putin, iar prietenia dintre Putin şi Erdogan, se cunoaşte, este una deja extrem de trainică, ambii lucrând la distrugerea României.

Vă sună cunoscut genul acesta de informaţii date ca fiind sigure, de acuze, de teorii? Genul de conspiraţie devenită adevăr, de tipul „Dacian Cioloş e ungur evreu, vândut Bruxellului”, iar „tehnocraţii sunt oamenii lui Soros, care vor doar să distrugă România”. Aşa funcţionează propaganda, manipularea, minciuna. Doar că aparatul lor de manipulare este unul mult mai avansat, mult mai profesionist, mult mai eficient. Un mecanism bazat pe minciuni, construit pe temerile unei mari părţi a populaţiei şi consolidat din plin cu ură.

Din păcate, ceea ce a reuşit - din nou - să facă acest amplu mecanism de manipulare a fost să rupă România în două şi la aceste alegeri. O ruptură ireversibilă, pentru cel puţin câţiva ani. Ca şi în urmă cu 4 ani, când ţara era împărţită în uselişti „mândri că suntem români” şi băsişti, acum România e împărţită între „patrioţi” şi „sorosişti”, între „manipulaţi” şi „creduli”, între „proşti” şi „trădători”, între „spălaţi pe creier” şi „vânduţi”, între „asistaţi social” şi „cei care susţin economia”.

Pentru oricare dintre cele două tabere, victoria „celorlalţi” va însemna o mare dezamăgire, un mare eşec, un dezastru. Pentru oricare dintre cele două tabere, victoria proprie va însemna mai ales o victorie în ciuda celorlalţi. Oricare va fi rezultatul alegerilor de duminică, România va rămâne o ţară ruptă în două. Şi asta când, de fapt, România este în primul rând o ţară ruptă în cur. Şi care, cel mai probabil, aşa va şi rămâne.
Categorie articol: 

Comentarii