Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O şoferiţă a lovit o maşină după ce a trecut pe roşu

ieri dimineaţă, o brăileancă de 41 de ani conducea autoturismul pe Bulevardul Dorobanţilor şi la intersecţia cu Calea Călăraşilor a virat stânga fără a acorda prioritate altei maşini • aceasta era condusă de un bărbat de 57 de ani care venea din sens opus, dinspre Lidl • poliţiştii au stabilit că şoferiţa nu a ţinut cont de semaforul care îi arăta roşu

 

Un accident rutier s-a produs în Bariera Călăraşilor din cauza unei şoferiţe care a ignorat culoarea semaforului. Ea a trecut pe roşu şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Potrivit poliţiştilor, în dimineaţa zilei de 20 august, la ora 8.30, o brăileancă de 41 de ani se deplasa cu autoturismul pe Bulevardul Dorobanţilor, dinspre strada Tineretului. La intersecţia cu Calea Călăraşilor, aceasta a virat stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care venea din sens opus, tot pe B-dul Dorobanţilor, dinspre zona supermarket Lidl. Maşina era condusă de un bărbat de 57 de ani din Brăila.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au stabilit că femeia aflată la volan nu a acordat prioritate celuilalt şofer. Ea şi-a continuat drumul deşi semaforul arăta roşu. Din fericire, în urma impactului dintre cele două autoturisme nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Conducătoarei auto i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

 
Categorie articol: 

Comentarii