Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

O şoferiţă a lovit doi minori pe Şoseaua Buzăului şi a fugit de la locul accidentului

în dimineaţa zilei de 14 ianuarie, femeia de 48 de ani conducea autoturismul pe Şoseaua Buzăului şi a surprins minorii de 15 şi 16 ani care traversau pe marcajul pietonal • şoferiţa a părăsit locul faptei şi a fost depistată ulterior de poliţişti • ea s-a ales cu dosar penal

 

Doi minori au fost loviţi de o maşină, în timp ce traversau regulamentar pe Şoseaua Buzăului. Autoturismul era condus de o şoferiţă, care a plecat de la locul accidentului.

În cursul zilei de luni, 14 ianuarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au depistat-o pe o femeie, în vârstă de 48 de ani, din Brăila, bănuită că, la ora 08.15, a provocat un accident rutier. În timp ce conducea un autoturism “Opel” pe Şoseaua Buzăului, banda a doua, dinspre Calea Călăraşilor către strada Grigore Alexandrescu, aceasta a accidentat doi minori de 15 şi 16 ani, care traversau strada pe marcajul pietonal. Conducătoarea auto şi-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Ulterior, aceasta a fost depistată de poliţişti pe strada Grigore Alexandrescu şi a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului rutier, cei doi minori au refuzat să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, ei fiind totuşi îndrumaţi să-şi informeze părinţii şi să se prezinte la unitatea medicală pentru investigaţii. 

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Categorie articol: 

Comentarii