Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nuntaşi implicaţi în accident

De la nuntă, la spital. Duminică dimineaţa, două maşini au intrat în coliziune la intersecţia străzii "1 Decembrie 1918" cu B-dul Independenţei. O buzoiancă aflată la volanul unui "Mercedes", care se întorcea de la o nuntă, a ignorat indicatorul "Cedează trecerea" şi a intrat în intersecţie. Maşina a lovit un "Volkswagen", condus de o brăileancă, aceasta venind tot de la o nuntă.
Evenimentul rutier s-a produs la ora 6.25, în timp ce Iuliana C. (38 de ani), din municipiul Râmnicu-Sărat, judeţul Buzău, conducea autoturismul pe strada "1 Decembrie 1918". "La intersecţia cu B-dul Independenţei, aceasta nu a respectat semnificaţia indicatorului "Cedează trecerea", a pătruns în intersecţie şi a tamponat autoturismul condus regulamentar de Oana C. (23 de ani), din Brăila, autoturismul fiind proiectat într-un stâlp din beton", a precizat insp. principal Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager din autoturismul tamponat, Răzvan C. (30 de ani), din Brăila, care a fost transferat la Spitalul Judeţean Galaţi - Secţia chirurgie toracică, pentru îngrijiri medicale. Ambele participante la trafic au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii