Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Numele lui Chivu si pe lista jucatorilor doriti de Real Madrid

Cotidianul Marca scrie, joi, ca fundasul Cristian Chivu se afla si pe lista gruparii Real Madrid, el fiind dorit alaturi de alti jucatori precum Fernando Meira (VfB Stuttgart), Daniel Alves (FC Sevilla) sau Gabriel Heinze (Manchester United).
Marca noteaza ca Real Madrid trebuie sa refaca linia defensiva, dupa plecarea lui Roberto Carlos la Fenerbahce. De asemenea, jucatorii Minambres, Mejia si Pavon vor pleca, primilor doi expirindu-le contractul, in timp ce al treilea este dorit de Getafe, Valladolid si formatii din Anglia si Germania. Michel Salgado mai are doi ani de contract, dar posibila venire al lui Daniel Alves si recuperarea brazilianului Cicinho pot duce la rezolvarea problemei pe banda dreapta. Pe stinga, Raul Bravo a jucat foarte putin, iar in cazul lui Marcelo se doreste sa "creasca" la o alta echipa. Potrivit Marca, Ivan Helguera, la fel ca in ultimii ani, este pus din nou pe lista de transferuri.
"Pentru a rezolva aceste probleme, Real Madrid il are deja luat pe fundasul central Metzelder, care vine liber de contract de la Borussia Dortmund. Dani Alves este foarte dorit la Real, dar pentru el trebuie sa se lupte cu mari cluburi din Europa, inclusiv cu Barcelona. Pe partea stinga este dorit Gabriel Heinze, argentinianul care joaca la Manchester United si care este dorit de Bernd Schuster. Centralul portughez Fernando Meira este ultimul adaugat pe o lista de jucatori doriti, pe care se mai afla numele lui Chivu sau Gaby Milito, cel pe care Zaragoza l-a cotat la 25 de milioane de euro", scrie Marca.
Capitanul echipei nationale a Romaniei este dorit in Spania si de FC Barcelona. Cotidianul Gazzetta dello Sport a anuntat, miercuri dimineata, ca oficialii cluburilor AS Roma si Internazionale Milano s-au inteles in privinta trecerii lui Chivu la campioana Italiei, pentru 12 milioane de euro, informatie dezmintita de gruparea din Roma in dupa-amiaza aceleiasi zile.
Categorie articol: 

Comentarii