Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Numai un miracol il poate face pe Chivu sa ajunga la Inter"

Impresarul Ioan Becali a declarat, pentru postul Sky, ca trebuie sa se intimple un miracol pentru ca fundasul echipei AS Roma, Cristian Chivu, sa ajunga la formatia Internazionale Milano, informeaza, vineri, agentia Sports.
"Cristian nu merge la Inter, deoarece sint orgolii mari la mijloc. Si din partea Rosellei Sensi, si din partea lui Massimo Moratti. In acest moment trebuie un miracol pentru ca Chivu sa ajunga la Inter, cu toate ca posibilitati ar mai fi...", a spus Becali.
Ioan Becali crede ca internationalul roman nu a tradat clubul AS Roma. "Cu siguranta Cristian nu a tradat Roma si va ramine sa-si termine contractul. Daca Roma zice ca jucatorul i-a produs daune incalculabile, eu spun ca nu e vorba de 18 milioane. De ce nu reduce Roma acest calcul la 15-16 miliaone de euro? Am refuzat sa tratam cu Real Madrid? Nu este adevarat. M-am intilnit cu Mijatovici (n.r. - directorul sportiv al Realului, Predraj Mijatovici), am baut o cafea impreuna, dar propunerea lor a fost prea mica, la fel si propunerea facuta de Roma pentru prelungirea contractului", a afirmat Becali.
Ioan Becali nu isi face griji din cauza faptului ca AS Roma se gindeste sa-l reclame pe el si pe fratele sau la FIFA pentru ca s-au opus transferului lui Chivu la FC Barcelona si Real Madrid. "Roma vrea sa ma reclame pentru a recupera cele 8-10 milioane pierdute? Cui? Pe Becali? Asta vrea sa faca Roma? Cui vrea sa ma reclame nu stiu, deoarece eu am o firma numita Becali Consulting. Nu este nici o o problema daca cineva de la aceasta firma a vorbit la telefon cu Moratti. Am baut o cafea impreuna si am vorbit despre posibilitatea ca Chivu sa ajunga la Inter", a precizat Becali.
Impresarul lui Chivu nu crede ca jucatorul va avea probleme la reunirea lotului echipei AS Roma. "Nu ma tem de reactii negative, deoarece Chivu s-a comportat ca un mare profesionist. Este imposibil ca el sa fie ostaticul nostru, Chivu este ca si fiul nostru. Cristian se va prezenta duminica la reunirea de la Trigoria", a declarat Ioan Becali.
Directorul sportiv al Romei, Daniele Prade a spus, joi, ca fundasul Cristian Chivu a produs pagube incalculabile clubului prin faptul ca a refuzat oferta venita de la Real Madrid. Acesta a continuat afirmind ca Roma a pierdut 18 milioane de euro si incasarile dintr-un meci amical cu formatia spaniola.
Categorie articol: 

Comentarii