Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Numai 9 brăileni l-au suportat pe Francisk Chiriac în anul 2017

Francisk Chiriac a fost un preşedinte insuportabil, în 2017. Şi nu spunem noi chestia asta, ci brăilenii care pur şi simplu l-au evitat pe preşedintele CJ Brăila, anul trecut.

Ce moment mai bun poate fi să îl vezi pe preşedintele CJ Brăila, dacă nu în cadrul audienţelor? La audienţe poţi să te duci să îi zici nasoale lui Chiriac, să îi spui că îţi pare rău că ai votat lista PSD Brăila, pe care s-a insinuat şi el, adică poţi să te duci să te răcoreşti, să spui ce ai pe suflet.

Ei bine, în 2017, numai 9 brăileni s-au înscris în audienţă la preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, ca să îi zică una-alta. Cred că niciodată nu au fost atât de puţini brăileni înscrişi în audienţă la un preşedinte de judeţ. Să înţelegem că lucrurile merg atât de bine în judeţul Brăila încât cetăţenii nu au motive să meargă la preşedintele CJ? Nu, evident că nu. E suficient să ne uităm la drumurile judeţene sau la Spitalul Judeţean…

Şi totuşi, care să fie motivul pentru care brăilenii l-au ocolit pe Chiriac, în anul 2017? Din punctul nostru de vedere, motivul este următorul: brăilenii fie nu au chef să îi vadă faţa lui Chiriac, fie nu cred că el le-ar putea rezolva vreo problemă. Bun, să zicem că te duci în audienţă la Chiriac. Ai vreo aşteptare de la acest om, crezi că ar putea el să facă ceva la Consiliul Judeţean Brăila astfel încât să îmbunătăţească  traiul brăilenilor? Ţi se pare cumva, cel puţin până în acest moment al mandatului său, că Chiriac  va reuşi să schimbe în bine lucrurile în Brăila? Nu, evident că nu. Şi-atunci e de înţeles de ce brăilenii l-au evitat pe Francisk Chiriac, în anul 2017. Brăilenii nu sunt proşti, aşa că s-au prins că au de a face cu un individ care trage targa pe uscat şi care aşteaptă la cotitură pentru a prelua frâiele PSD Brăila. Ăştia sunt oamenii care au ajuns să conducă Brăila, să stabilescă ce e bine şi ce e rău pentru judeţ.

Emigraţi, băi! (Fapte nu Vorbe)
Categorie articol: 

Comentarii