Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nuielusa pentru consilierii municipali braileni

"Meritam cite o nuielusa de la Mos Nicolae !" - aprecierile critice si le fac consilierii municipali braileni, care considera ca activitatea lor, pe ultimul an, in slujba comunitatii, a lasat de dorit. Ei s-au intilnit la o masa festiva, cu ocazia sarbatoririi patronului spiritual al Brailei, Sfintul Nicolae, ocazie cu care au facut si un bilant. Ziua de Sfintul Nicolae a fost una speciala pentru Braila, dat fiind ca acesta este patronul spiritual al orasului. Dincolo de manifestarile comemorative si de lansarile de carte, obisnuite cu asemenea prilejuri, alesii locali s-au adunat la o masa festiva la care au discutat despre ceea ce au facut, cu bune si rele, in ultimul an. Ei admit ca bilantul nu este deloc fericit, pentru Braila.
"Este greu sa spunem daca meritam sau nu o nuielusa. Cred ca, per total - si eu ma includ intre cei vizati - meritam pe deplin aceasta nuielusa, care sa fie chiar mai mare si foarte activa, si care sa ne indemne de la spate sa lasam ambitiile politice deoparte si sa ne ocupam mai mult de Braila. Cred ca brailenii merita mai mult decit au primit pina in acest moment", ne-a declarat Danut Mihai, consilier municipal PRM.
"Consider ca am merita si o mica nuielusa, poate nu fiecare dintre noi in parte, ci in plenul Consiliului Local, pentru ca am avut de multe ori ocazia sa facem lucruri bune, si din dorinta mai mult sau mai putin subiectiva a colegilor nostri, nu am putut sa facem ce trebuia", ne-a spus si Sorin Bosneag, consilier municipal PSD.
"Categoric o nuielusa meritam, pentru ca noi, noi, acolo, indiferent de la ce partid venim, ar trebui sa ne dam si mai mult interesul, pentru Braila. Deci, categoric, o nuielusa", si-a facut autocritica si Mihaela Picu, consilier municipal PD.
Consilierii promit ca, la anul, pe vremea aceasta, sa merite ceva mai mult decit nuielusa pe care si-au acordat-o singuri, acum.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii