Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu vreau sa fiu o stea stinsa a inotului mondial"

Campioana olimpica la inot in proba de 200 de metri liber, Camelia Potec, care de curind s-a alaturat clubului francez Canet-en-Roussillon, unde se va pregati impreuna cu antrenorul Philippe Lucas, a declarat ca nu vrea sa fie o stea stinsa a inotului mondial, informeaza site-ul swimnews.com.
"Stiu ca la Jocurile Olimpice de la Beijing va fi o competitie foarte puternica. La Campionatele Mondiale de la Melbourne, rivalele mele m-au impresionat, dar asta ma motiveaza si mai mult. Laure Manaudou este o rivala ca si celelalte. Nu sint concentrata asupra sa. Ea a ales sa plece si nu voi comenta decizia sa. Nu vreau sa fiu o stea stinsa a inotului mondial. Vreau sa cistig din nou si sint increzatoare ca pot, mai ales ca finalele vor fi de dimineata la Beijing. Am testat programul de pregatire la Cupa Mondiala din Brazilia si mi se potriveste perfect", a spus Potec, care se pregateste, in vederea Jocurilor Olimpice de la Beijing la clubul francez Canet-en-Roussillon.
Sportiva franceza, Laure Manadou s-a pregatit pina de curind la acelasi club cu antrenorul Philippe Lucas.
"Contrar cu zvonurile pe care le-am auzit, Philippe nu m-a cautat dupa plecarea lui Laure Manaudou, ci inainte. Decizia a fost luata in decembrie 2006. Stiu bine clubul Canet, am fost aici intr-un stagiu de pregatire inainte de Olimpiada de la Atena, precum si cu alte ocazii pentru pregatiri intense. De asemenea, stiu si metodele de pregatire ale lui Philippe Lucas. Sint motivata, pentru ca Philippe este un antrenor excelent si asta ma va ajuta sa progresez", a completat Potec.
Camelia Potec il considera sarmant pe antrenorul sau: "Antrenorul era sarmant pe marginea piscinei. Este incintator sa lucrezi cu el, tot timpul are un cuvint sau un gest mic care sa te incurajeze".
Potec se va pregati la Canet pina in septembrie 2008 si se va concentra pe probele de 200, 400 si 800 de metri, la fel ca si Manaudou.
Categorie articol: 

Comentarii