Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu voi fi omul de paie al nimanui, pentru ca am muncit sa ajung aici!"

Am intrebat-o pe Loredana Alexandru, la conferinta de presa de dupa ceremonia de investitura, ce le raspunde celor care speculeaza cu privire la faptul ca nu va fi decat omul de paie al presedintelui PSD, Gheorghe Bunea Stancu. Vadit surprinsa de intrebare, aceasta a declarat: "Nu le-as raspunde nimic. Sunt tanara, am fost jurist la Casa Judeteana de Pensii, am fost functionar public debutant, am muncit de-am ajuns sef birou Legislatie, contencios si executare silita, totul am facut prin munca".
Presedintele Stancu a sarit in sprijinul noului prefect, declarand ca, de fapt, nici nu are cum sa ii tina partea in vreun fel, pentru ca daca ar face ilegalitati, nimeni nu l-ar putea acoperi: "De fapt, ce inseamna sa fii omul de paie al lui Stancu? Legea este una, iar cine incalca legea are de-a face cu cei pusi sa vegheze la respectarea ei, inclusiv cu prefectul. Daca apara o prostie pe care a facut-o Stancu, atunci o sa raspunda prefectul pentru prostia aia si nu cred ca-i covine cuiva. Deci nu putem sa vorbim de favoritisme pentru unul sau pentru altul. De altfel, iI spuneam doamnei prefect astazi ca la Prefectura nu se face politica - si dansa deja si-a dat demisia din PSD - , ca trebuie sa actioneze echidistant, indiferent de culoarea politica a celui cu care discuta si cred ca trebuie sa lucreze cu toti cei pe care ii gaseste in Prefectura, cu o singura conditie: ca acestia sa faca echipa cu dansa".
Alexandru a mai spus ca nu s-a decis daca va face schimbari de personal la cabinetul prefectului si ca asteapta intai sa cunoasca oamenii si apoi va lua o hotarare pe aceasta tema.
Fostul prefect, Mihaela Marcu, prezenta si ea la ceremonie, a primit numeroase buchete de flori. Ea a multumit inca o data colaboratorilor cu care a lucrat in Prefectura.
Mihaela Marcu se va transfera la Directia Finantelor Publice, pe un post de conducere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii