Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nu toti social-democratii braileni ar dori sa devina actionari la viitoarea SC "Dacia Unirea Braila" SA

Nu toti social-democratii braileni se arata incintati de ideea de a investi in fotbalul brailean. Astfel, atit senatorul PSD Aurel Simionescu, cit si deputatul Mihai Tudose au declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu sint interesati sa cumpere actiuni ale viitoarei societati comerciale pe actiuni in care va fi transformat Clubul Dacia Unirea. In vreme ce Simionescu a refuzat sa comenteze optiunea facuta, Mihai Tudose s-a aratat de parere ca, in Braila, sint sporturi mult mai bune decit fotbalul in care ar trebui investit si ca el pe acelea le-ar sustine: "Decit sa stimulam o echipa care sa se bata pentru primele locuri din B sau ultimele din A, mai bine dam banii la volei, la handbal, box, ciclism, canotaj, inot, atletism. S-au bagat atitia bani in fotbal si rezultatele sint atit de slabe. Dar la celelalte cum s-a dat o mina de ajutor, lucrurile au inceput sa miste. Ar trebui sa ne ocupam de sporturile cu traditie in Braila".
Amintim ca, in cursul saptaminii trecute, consilierul PSD Doru Damian, vicepresedinte al clubului amintit, a informat plenul CLM despre faptul ca in cadrul Consiliului Director al Daciei Unirea, s-a luat o decizie, privind cea mai potrivita solutie, pentru revigorarea echipei. Acesta a anuntat ca s-a stabilit sa se propuna Adunarii Generale a Asociatilor transformarea clubului Dacia Unirea in societate comerciala pe actiuni, cu minimum 25 de actionari, in care fiecare sa aiba parti egale, si sa aiba calitatea de membri fondatori ai acesteia. Cu aceasta ocazie, Damian a facut si invitatia oficiala Consiliului Local, de a participa, in calitate de "membru fondator", la infiintarea societatii comerciale respective, contributia fiind de 100 RON.
In cadrul conferintei de presa de ieri, Doru Damian a tinut sa sublinieze din nou importanta implicarii factorilor de decizie locali in fotbalul brailean, in vederea revigorarii acestuia: "Pe noi ne intereseaza sa revigoram fotbalul acum. Daca se va cumpara clubul dupa aceea, e o alta problema. Dar infiintarea acestei societati in care membrii fondatori vor participa cu o suma minima e o masura buna. Sint convins ca se vor gasi oameni care vor dori sa investeasca in Fotbal Club Braila, asa cum am dori sa se numeasca".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii