Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Nu rezultatele m-au dat afara de la Steaua"

Tehnicianul Dorinel Munteanu, care a fost demis de la conducerea tehnica a echipei Steaua Bucuresti, a declarat, miercuri, ca nu rezultatele au fost cele care l-au dat afara de la gruparea "ros-albastra".
"Nu rezultatele m-au dat afara de la Steaua. Daca punem in balanta tot ce s-a intimplat in campionat, pentru ca in Liga Campionilor nu cred ca puteam spera la mai mult, nu cred ca rezultatele sint de vina. Sint momente peste care am trecut foarte greu. Nu stiu ce voi face in continuare, dar probabil voi lua o pauza, pentru ca singura posibilitate sa mai antrenez in tara este Universitatea Cluj, dar e foarte greu. Facind o radiografie a ceea ce s-a declarat, stiu ce s-a intimplat", a spus Munteanu la Gsp TV.
Fostul tehnician stelist este de parere ca, in urma demiterii sale, s-au intimplat unele lucruri care nu se petrec intr-o tara din Occident. "S-au intimplat niste lucruri care intr-o tara civilizata nu se intimpla. Nu am ce sa-i reprosez lui Marius (n.r. - Marius Lacatus), dar nu e profesionist ce se intimpla", a precizat Munteanu.
Dorinel Munteanu a mentionat ca Gigi Becali nu i-a dat de inteles ca il va da afara. "Am discutat foarte putin cu domnul Becali. N-am avut semnale ca o sa fiu dat afara, eu imi facusem deja programul pentru pauza de iarna, dar vedeti cum e fotbalul. Nu imi pare rau ca am venit, chiar daca singura persoana afectata sint eu. Nu am avut probleme cu domnul Becali vizavi de modul in care am lucrat, nu mi-a impus nici un jucator", a subliniat Munteanu.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anuntat, luni seara, ca tehnicianul Marius Lacatus va reveni la echipa si il va inlocui pe Dorinel Munteanu in functia de antrenor principal. Marius Lacatus a demisionat, la data de 22 octombrie, de la conducerea tehnica a Stelei dupa infringerea cu Olympique Lyon, scor 3-5, din etapa a III-a a Ligii Campionilor.
La 27 octombrie, Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea stelista, obiectivul imediat fiind cistigarea campionatului sau clasarea pe locul doi. El a avut, in scurta sa cariera la Steaua, care a durat ceva mai mult de o luna si jumatate, un bilant negativ, reusind o singura victorie, printr-un gol marcat in minutul 90, dupa un sut deviat, patru egaluri, toate acestea in Liga I, si trei infringeri suferite in Liga Campionilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii